Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zahrát nový subwoofer?

o Navštíveno 6219x o
o 28.11.2015, 19:43 | Adammm
Ahoj, koupil jsem si sw : MTX RT12AV (250rms, nový) a dal jsem to na zesilovač crunch mxb 2300i..(v můstku 600rms, použity) Zajimalo by mě jestli doporucujete nějak ten nový SW zahrát? Postupně přidávat na vykonu apod..?? Diky za každý názor. :-)

o 29.11.2015, 08:58 | Seat Power
Ano urcite,to ale platí obecne u každého repro,ja odjakživa vše nechal zahořet 20-30 hodin na normální hladitost,aby si to tak broukalo a pak lehce zvyšovat a nikdy žádný problém.
o 30.11.2015, 11:38 | jz33
No platí to pouze u auto-hifi gumycuku, normální repro se nemusí "zahrávat" Čím větší a horší gumycuk, tím opatrněji na plné zatížení, jelikož se může poškodit závěs reproduktoru.
o 30.11.2015, 12:21 | Adammm
Ok, takže když to zahraju jen tak symbolicky během 6ti hodin třeba tak to bude ok? Někdo říkal, že to dokonce může mit i podstatný vliv na vyslednou kvalitu zvuku...?
o 30.11.2015, 13:10 | jz33
Záleží na kvalitě materiálu závěsu. Určitě bych to hned nehonil na maximální výkon, pokud je závěs moc ztuhlý, může se odlepit od membrány, pokud se budeš držet RMS výkonu, nic by hrozit nemělo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3119 sekund.